No items found.

Mån-Tors: 09:00 - 17:00 Fre 09:00 - 16:00
Lör-Sön: Stängt Lunch 12:00 - 13:00

Telefon: 08-292987
E-post
: info@astons.se

Bergshamravägen 5
761 11 Bergshamra, Norrtälje

Om Astons Sjöbodar

Det självklara valet för båtförsäljning i Bergshamra med omnejd.

Astons Sjöbodar AB i Bergshamra erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade båtar för båtförsäljning, men där vi verkligen står ut i konkurrensen är inom verkstadsdelen. Vi får in motorer som ingen annan klarar av, och vi är ensamma om att ha blivit utsedda till årets Suzuki marinverkstad, 2005 och 2012.
På Astons är vi auktoriserade på Suzuki och Honda. Vi utför alla slags reparationer och serviceuppdrag i vår verkstad. Övriga märken är givetvis också välkomna. I samarbete med oss har vi också kapellmakare, värmarservice och båtelektriker som kan det mesta i båtvärlden. Med Astons gäller lite snack - mer verkstad.

Alltid med kunden i centrum.

1991 grundades Astons Sjöbodar. Vår personal har lång erfarenhet inom båtförsäljning, vilket du kommer att märka när du har svårt att välja vilken båt som passar bäst för just dig. Med vår breda kunskap och expertis kan vi hitta exakt rätt i vårt utbud för varje unik kund som kommer in.

Det här är teamet som jobbar hos oss:

Robert Wahrman (sedan 2006). Bakgrund: har reparerat motorer sedan 1994. Ansedd som en av Sveriges bästa motortekniker på märket Suzuki.
Titel: delägare. Intressen: dykning, båtar

Christer Wilhelmsson (sedan 2009). Bakgrund: har sålt båtar sedan 2000. Säljare, försäljning av fiskeredskap.
Titel: delägare. Intressen: allt inom fiske, Team Astons trolling.

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna om du har några frågor så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss