Verkstad & Vinterförvaring

Auktoriserad verkstad i Sollentuna - allt inom båtservice

Verkstad


Astons är auktoriserad verkstad och försäljare för Suzuki och Honda och utför alla slags reparationer och båtservice i vår verkstad i Bergshamra. Övriga märken är givetvis också välkomna. 

2005 och 2012 blev Astons utsedda till årets marina serviceverkstad, vi är ensamma om att ha fått den titeln två gånger. Vi får in motorer som ingen annan verkstad klarar av. Det gör att vi med rätta kan garantera att du här får lite snack - mer verkstad för pengarna.

Stora kunder till oss är bla försäkringsbolagen, charterbåtar och sjötrafiken. All vår servicepersonal genomgår regelbundet vidareutbildning för att ha högsta kompetens. 

Som en extra service till dig som kund kan vi om du så önskar, hämta din båt för transport till oss och vår verkstad. Utöver verkstaden kan vi erbjuda underhåll och rekonditionering av din båt, bottenmålning och reparation av plastskador. I samarbete med oss har vi också kapellmakare, värmarservice och båtelektriker som kan det mesta i båtvärlden. Väljer du att serva och underhålla din båt själv hittar du alla nödvändiga reservdelar i vår tillbehörsbutik. Goda råd bjuder vi på!

Om din motor är äldre än 15 år så har vi begränsat oss till att endast göra vanliga servicejobb på dessa. Anledningen är att tillgång på reservdelar är begränsad och kostnaden för reparationer ofta blir högre än vad motorn är värd. Du kan givetvis alltid få ett kostnadsförslag av oss.

Vinterförvaring av båt i Sollentuna

Vi erbjuder vinterförvaring både inomus och utomhus


Inomhusförvaring från 735:-/kvm 
Utomhusförvaring från 380:-/kvm 
Enbart motorförvaring från 610:-

Tveka inte att kontakta oss för en offert!

Glöm inte att ange om du vill ha några speciella arbeten utförda, båtens läng och bredd, motorinfo (Hästkrafter, märke, modell årsmodell) dina kontaktuppgifter och önskat datum för upptagning och sjösättning!

Offertförfrågan