Fynda bland motorer och begagnade båtar i Bergshamra

Hitta din drömbåt redan idag, i vårt digra utbud av skönheter

Astons Sjöbodar AB erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade båtar, motorer och tillbehör för dig som är båtintresserad i Bergshamra med omnejd. Allt som vi säljer håller hög kvalitet och kommer med en garanti för våra kunders trygghet.

De båtmärken vi säljer är: Suzumar, Kimple och Oskwig. De motormärken vi erbjuder är från Honda och Suzuki och bland våra leverantörer hittar du bla. Atlantica, Swedbank Finans, Cleanboat Protector, Sweboat, Comstedt, Byggplast och båtprylar.Swedea.Garmin. Humminbirds.Navico och Marinsystem.

Vi erbjuder ett brett utbud av motorer med unika och konkurrenskraftiga egenskaper. På den här sidan har du möjlighet att stifta närmare bekantskap med våra Suzuki- och Hondamotorer. Fråga gärna vår kunniga personal om det är något du saknar eller vill veta mer om i utbudet.

En av de begagnade båtar som finns till salu i Sollentuna

Suzuki Marine

Genom Suzukis strävan att utveckla och effektivisera fyrtaktsutombordare har de kunnat presenterat fler högteknologiska lösningar än någon annan utombordstillverkare. Suzuki är idag i spetsen vad det gäller prestanda, driftsäkerhet och teknisk kvalitet för såväl nya som begagnade båtar.

Suzuki Lean Burn system finns nu på deras nya motorer DF70, DF80 och DF90. Detta system gör att bränsle/luftmängden optimeras så att så lite bensin som möjligt används utan att du får en effektförlust.

Suzuki Precision Control, ett elektroniskt reglage - så kallat "fly by wire", en innovation som ger dig en exakt och reaktionssnabb kontroll av gas och växel, vilket underlättar manövrering i låg fart samt i trånga hamnar. Systemet hanteras av en dator som även styr suzukis nya instrument som kombinerar det bästa från tidigare analoga och digitala instrument. De nya instrumenten hanterar och visar en stor mängd information som t.ex. bränsleförbrukning och distans. Suzuki Precision Control kan hantera enkel-, dubbel- eller trippelmontage med upp till två styrplatser. DEFA:s stöldskydd BG201 medföljer alla nyköp av utombordsmotorer från 40 hk och uppåt.

Klicka på en modell för mer information

En båtmotor sedd genom klarblått havsvatten

Honda Marine

En utombordare från Honda kombinerar låg vikt och låg bränsleförbrukning med högt vridmoment samt en exceptionellt tyst och vibrationsfri gång. Hondas programmerade elektroniska bränsleinsprutningssytem, som optimerar bränsleförbrukningen, ger mellan 40-90% lägre bränsleförbrukning än konventionella 2-taktsmotorer. Variabla insug och ventiltider (VTEC) leder till jämnt vridmoment på alla varv.

Förutom Hondamotorernas tysta och vibrationsfria gång finns möjligheter till anslutning för spolning med sötvatten för skydd mot korrosion. Honda finns i en rad olika motorstyrkor från extremt lätta utombordare för jollar och små fiskebåtar till större motorer för styrpulpeter daycruisers och sportbåtar, alla fyrtaktare med Hondas banbrytande teknik.
 

Klicka på en modell för mer information

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och specifikationer utan föranmälan!

Nyinköpta begagnade båtar i Sollentuna

Service & reparation

De såväl nya som begagnade båtar vi erbjuder till försäljning är av mycket god kvalitet och har lång livslängd, men liksom alla fordon behöver din båt regelbunden service och även reparation vid behov. Då kan våra kunniga och erfarna mekaniker hjälpa dig med det du behöver. Vi reparerar alla sorters skador på din båt eller motor, och det som inte kan repareras byter vi ut till nya originaldelar om inget annat har överenskommits. Kom in med din båt till verkstaden i Sollentuna när du behöver, så fixar vi resten.

Regelbunden service för längre hållbarhet