Professionell båtservice i BERGSAHAMRA

Alltid med kunden i centrum

Astons Sjöbodar AB erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade båtar, samt båtservice och reparation för alla båtintresserade i Bergshamra med omnejd. Hos Astons Sjöbodar AB i Bergshamra hittar du ett brett utbud av nya och begagnade båtar till oslagbara priser. Vi har  båtar, motorer, trailers och tillbehör och vår verkstad tar emot motorer som ingen annan klarar av. Med Astons får du lite snack - mer verkstad.

Styrpulpet och roddbåtar


Vi erbjuder 11 olika modeller av HR Boat Sweden styrpulpet, som var och en på sitt sätt passar in på de krav och önskemål du som båtköpare ställer. HR erbjuder allt från små båtar som går att transportera på biltaket till breda, stadiga styrpulpetbåtar för öppen sjö, som tål kraftiga motorer.

Vi har även: Starweld aluminiumbåtar(fiskarnas favorit). Kimple och Oskwig aluminiumbåtar. 

Transportbåtar


Som återförsäljare i Norrtälje kan vi stolt presentera Sea Star Akterhyttsbåtar! Sea Star är båten som kombinerar skyddad persontransport med utmärkt lastkapacitet på ett praktiskt sätt. Ett lättlastat fördäck och en rymlig hytt är båtarnas signum. Du lastar fritidshusets sommarflyttgods, byggvaror eller fiskeredskap lika lätt. Även med maxantalet passagerare går båten tryggt och stadigt. Sea Star är därför en allroundbåt, användbar året runt och en skärgårdens pick-up för de flesta behov.

Vi har även GRISSLAN båtar i olika utföranden.

Gummibåtar


För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer är enkla att hantera och helt oemotståndliga. Fördelarna med en uppblåsbar båt är många. De är lätta att transportera, enkla att förvara, behöver minimal båtservice och har samtidigt mycket goda sjöegenskaper.

Daycruisers


HR 610 cb är en modern elegant båt med försänkt fördäck, såsom på en BOWRIDER, därav beteckningen cb. Båten har en djup sittbrunn för stor säkerhet - en bekväm passage till fördäck genom den öppningsbara rutan - och det försänkta självlänsande fördäcket ger en förhöjd säkerhet för ombordstigning och färd. På BB sida om den bekväma uppgångstrappan finns en stor ingång till kabinen genom den dubbelvikta dörren. Kabinen består av två långskeppskojer med iläggsskiva. Som extrautrustning finns ett utrymme för en toalett mellan kojerna. En stor sufflett med god höjd sträcker sig från vindrutan till motorbrunnen. Suffletten är tvådelad med separat akterstycke och upprullbara sidor. I U-soffan akterut finns ett nedfällbart bord som bildar en nästan två meter lång tvärskepps dubbelkoj under suffletten. Båten är även försedd medstabila räcken och vattenskidbåge. Goda stuvningsutrymmen. Skrovet är ett djupt V-bottenskrov för goda sjöegenskaper. I likhet med de övriga HR-båtarna är båten lättdriven och ej i behov av hög effekt.

Stockholms skärgård